The Rayograph

Secret Sanctuary

AGi Architects designed this intriguing residence in Kuwait City. Called the Secret House, mist envelops the courtyard on the ground floor, cooling the space and offering the residents privacy in the densely-populated district.

Via Dezeen.

Advertisements
This entry was published on July 20, 2011 at 12:53 PM. It’s filed under Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Secret Sanctuary

  1. Steve Ramirez on said:

    I love the geometry…and the mist makes sense as a cooling property…I’ve got to wonder about the effect it will have on the structure over time. Mold in the desert?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: