The Rayograph

Design at Center Stage

Donaire Arquitectos designed this new theatre in Almonte, Huelva, Spain. The main theatre lies below a cafe ensconced in bulky concrete and thin glass walls awash in blues and purples. The architects saw within the design project “an opportunity to work on light, material and space.”

Via Dezeen.

Advertisements
This entry was published on September 14, 2011 at 8:43 PM. It’s filed under Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: