The Rayograph

Staggering Heights

Dutch architecture firm Loxodrome designed the Villa van Lipzig, a four-story, zig-zagging residence in Venlo, the Netherlands. Rough-cut gray slate and red-stained wood panels frame the exterior, while large, irregularly-shaped windows let natural light into the interior.

Via Dezeen.

Advertisements
This entry was published on September 18, 2011 at 3:31 PM. It’s filed under Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: