The Rayograph

In Tight Tokyo, A House With Light, Space, and City Views

In the midst of a major city where space and views are at a premium, the Apollo Architects-designed Vista Residence offers both. The angular three-story residence sits atop a hillside in Tokyo, providing residents and visitors with expansive city views and lots of natural light. I particularly like the winding metal staircase, the extensive skylights and windows, and the spacious rooftop deck.

Via Dezeen.

Advertisements
This entry was published on December 10, 2011 at 6:44 PM. It’s filed under Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “In Tight Tokyo, A House With Light, Space, and City Views

  1. Steve Ramirez on said:

    I like it. If only it looked out on a trout stream rather than roof-tops…I love the use of space and light.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: