The Rayograph

A Private Escape Amidst The Urban Sprawl

Studio H:T designed this unique urban residence in Denver, Colorado, with a keen eye for the issues that a limited lot and a series of decks next door might engender. To address these issues, the architects designed a tall, curving metal shield that is both visually interesting and provides privacy from the neighbors. The appropriately-named Shield House also features a spacious rooftop lounge area where family and friends can mingle, have a drink, and gaze out at the skyline. The interior features an open plan, a modern kitchen with stainless steel fixtures, and a staircase framed in a way that is particularly interesting.

Take a closer look, thanks to the photography of Raul Garcia.

Via Contemporist.

Advertisements
This entry was published on April 30, 2012 at 3:05 PM. It’s filed under Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “A Private Escape Amidst The Urban Sprawl

  1. alice on said:

    The shield is a brilliant solution to the privacy issue. Love both the interior and outdoor living spaces.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: