The Rayograph

Compounded Interest – or A House in Vietnam

You know, except for the barbed wire perimeter, this is a nice little compound. MM++ Architects created this house for a family living in Ho Chi Minh City, Vietnam. The modern home is accessed by first passing through a minimalist, concrete-and-bamboo-accented courtyard. Inside, residents can enjoy roaming about an open living and dining room plan which includes a kitchen outfitted with stainless steel and black appliances. The best part of this house, however – and the part that really caught my eye – is the interior atrium that divides the living and dining area from the rest of the functional spaces in the house. The long, narrow skylight above lets in so much natural light, while the courtyard-in-miniature is filled with greenery that really warms up the place.

Take a stroll around the residence, thanks to these captures by Nam Bui.

Via Arch Daily.

Advertisements
This entry was published on June 5, 2012 at 2:10 PM. It’s filed under Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “Compounded Interest – or A House in Vietnam

  1. Steve Ramirez on said:

    I love everything except the need for barbed wire!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: