The Rayograph

Studio Act_Romegialli’s Green Box Retreat

Italian studio act_romegialli has taken a vacation home’s former garage and turned it into a garden hideaway. Its glazed paneling, galvanized framing, and remaining stone supporting walls are purposefully covered in shrubbery and flowering plants.

What do you think of the simple, two-room structure? Do you feel that such a greenery canvased structure makes for an inviting, tranquil retreat, or do you think the overgrowth is overwhelming rather than integral to the design?

Photographs were taken by Marcello Mariana.

Marcello Mariana 1

Marcello Mariana 2

Marcello Mariana 3

Marcello Mariana 4

Marcello Mariana 5

Marcello Mariana 6

Via Dezeen.

Advertisements
This entry was published on May 16, 2013 at 9:00 PM. It’s filed under Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

3 thoughts on “Studio Act_Romegialli’s Green Box Retreat

  1. I like the concept…but I would need to set at least one window free from the vine’s grip. Also, I would have green things growing inside, not just outside. It’s a wonderful idea, encased in nature…

  2. Pingback: Overgrown garden shed shows beauty of wild design | Garden Tips Pro

  3. Pingback: Overgrown garden shed shows beauty of wild design : TreeHugger | Gardening

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: